Personal Coach Training

Published Dec 15, 22
10 min read

Vacature Personal CoachDaarom zijn we anderhalf jaar geleden begonnen met meer informatie te delen en hebben we meer tijd en moeite gestoken in onze relatie met deze stakeholders. Voorheen waren we wat eigenwijs en deden we ‘ons eigen ding’, maar we hebben ondervonden dat warme contacten met de overheid en andere organisaties in de sportwereld belangrijk zijn.

“Denkend in termen van gezondheid en de crisis waar we uit komen, hebben wij net zo’n grote invloed als verenigingen op de vitaliteit van heel veel Nederlanders. Aan de gezondheidskant hebben wij een professioneel arsenaal aan personal trainers, fysiotherapeuten en de goede infrastructuur van de fitnessmarkt - personal and business coach.” "We zouden meer gebruik moeten maken van de bestaande sportinfrastructuur om mensen in de eerste plaats gezond te houden” Binnen NL Actief - de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland - heeft Basic-Fit ook actief een rol gespeeld in de lobby om fitnesscentra weer open te krijgen.

000 ‘sportscholen’ hebben we ruim tien procent marktaandeel en meer dan twintig procent op basis van aantal leden. We hebben een omvang gekregen waardoor het past om verantwoordelijkheid te nemen. We werken nauw samen met vele andere partijen op het preventieakkoord en het sportakkoord (personal and business coach). We staan in contact met Federatie voor Gezondheid en VNO-NCW, praten met verzekeraars hoe preventie gestimuleerd kan worden, en brengen ook zelf partijen bij elkaar op dit thema.

“Wat mensen zich vaak niet realiseren, is dat wij óók mensen bereiken die door de overheid soms moeilijk bereikbaar zijn. We vervullen een rol in het managen van de gezondheid voor een betaalbare prijs. En we zijn ook aanwezig voor groepen mensen die het hardst geraakt zijn. Wij zitten in elke wijk van elke grote stad, zoals bijvoorbeeld in Den Haag, waar we je ons kunt vinden bij Hollands Spoor vlakbij de Schilderswijk, maar ook in de Grote marktstraat en Scheveningen.

Onze doelgroep is zeer breed en ook ‘doorsnee’ Nederland. Wij streven nadrukkelijk naar inclusiviteit en laagdrempeligheid is ons kernbegrip.” Het aanbod is echt divers. “Doorgaans zijn vrouwen meer geïnteresseerd in groepslessen, cardio en leefstijl. Mannen doen meer aan krachtonderdelen, een trend die bij jonge vrouwen trouwens ook waarneembaar is. Het is belangrijk voor al onze leden die weer aan hun gezondheid kunnen werken dat we de komende periode open kunnen blijven, omdat we hebben aangetoond dat het veilig kan.

We merken dat het voor onze jonge doelgroep ook echt een ontmoetingsplaats is, waar ze de zinnen kunnen verzetten. En daarmee vervullen we ook een sociale functie. Jonge mensen mentaal te helpen was een belangrijk argument richting overheid.” "We investeren in een zeer geavanceerd systeem dat (...) het verschil ziet tussen iemand die yoga doet of te lang om een andere reden niet beweegt" Basic-Fit zet volop in op digitalisering om sporten overal mogelijk te kunnen maken, maar ook om leden breder met hun leefstijl te helpen zoals met voedingsadvies.

Personal Coach Den Haag

Tijdens de coronaperiode zijn zeven miljoen lessen via ons ‘video on demand’-systeem verzorgd en vijf miljoen via de sociale kanalen,” weet Boots. “Ons aanbod is dus veel breder geworden. Door onze schaalgrootte konden we eerder al investeren op alle terreinen. Zo hebben we onze eigen studio, een videoplatform en ook een eigen app, waarvan overigens in de maand november een totaal nieuwe versie beschikbaar komt die nog beter inspeelt op de voorkeuren van onze klanten.

Die ontwikkeling hebben we in 2018 ingezet toen we zijn gaan koersen op een meer hybride aanbod voor onze leden.” Landelijk gezien viel het aantal beoefenaars van fitness tijdens de lockdown terug van 3,2 naar 2,7 miljoen. Ook bij Basic-Fit was die dalende trend waarneembaar. “De sector is hard geraakt, maar wij hebben als beursgenoteerd bedrijf dankzij de investeerders die in onze toekomst geloven, gelukkig geld kunnen ophalen en we hebben nog een ruime 400 miljoen euro aan beschikbare liquiditeit voor verdere groei.Als een van oorsprong Nederlands bedrijf hebben we ook veel Nederlandse leveranciers en zo zorgen we voor veel werkgelegenheid. Ondanks alle problemen en relatief beperkte overheidssteun hebben we het vooral op eigen kracht en dankzij onze vaste partners kunnen doorstaan.” "Per land willen we sterk staan en het liefst marktleider zijn" In Nederland zijn nu ruim 200 clubs en op termijn is er ruimte voor zo’n 300.

Daarvoor hebben we een eigen programma ontwikkeld. In 2022 willen we in heel Europa 1. 250 clubs hebben en dat betekent dat er doorlopend een groot aantal clubs in de pijplijn zitten. Er zijn constant teams die vooruit werken. Zo hebben we onze route vanuit Nederland, naar België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje ook ingezet.Op basis van onze kennis passen we ons aan in de markt en zo hebben we een formule die in alle landen goed werkt. We hebben een oranje logo en willen daarmee graag de trots van ons van oorsprong Nederlandse bedrijf nog verder uitdragen.” Voor meer informatie: Basic-Fit opens its 1000th club; Basic-Fit press release Q3 2021 trading update (pdf) .

Gepubliceerd 9 juni 2022 Ben je van plan om te gaan starten met je eigen sportschool, studio of fitnessonderneming? In dit blogartikel vertellen we je alles over de beste fitnessapparatuur en -materialen en verklappen we welk fitnessapparaat er echt niet mag ontbreken in jouw sportschool. Heb je nog niet nagedacht over een bedrijfsplan, locatie of doelgroep? Bekijk dan eerst onze handleiding voor het beginnen van je eigen sportschool. Zodra je basis van je onderneming staat, kan je gaan kijken naar fitnessapparatuur en -materialen.

Personal Development Coach

De ervaring leert ons dat Van cardio-apparaten en krachtmachines tot los materiaal en inrichting; een sportschool heeft diverse soorten apparatuur nodig om de beste klantervaring te kunnen bieden. Dit betekent echter niet dat je alles moet kopen wat je ziet, maar dat je moet uitzoeken wat de juiste apparatuur voor jouw sportschool is. personal and business coach.

De dumbbells moeten variëren van licht tot zwaar, zodat ze voor iedereen geschikt zijn. De meeste sportscholen hebben dumbbells tot 30-40kg ter beschikking. Maar er zijn ook sportscholen die dumbbells tot 50-60kg aanbieden, dat is natuurlijk ook afhankelijk van het type sporter dat bij je komt sporten. Vaak worden machines gezien als apparaten voor de beginnende sporter en het trainen met dumbbells voor de gevorderde sporter.

Met dumbbells moet je jouw eigen lichaam en houding controleren om de kans op blessures te verlagen. En vergeet natuurlijk de rekken niet om de gewichten en stangen op te bergen. De trainingsbank is een multifunctionele must-have in je sportschool voor het uitvoeren van krachttraining. personal and business coach. Zorg dat je bankjes koopt die je kunt verstellen.

Andere zijn de roeimachine, crosstrainer en hometrainer. De roeitrainer wordt steeds populairder, omdat je met dit apparaat het hele lichaam traint. Je werkt aan je conditie en bouwt tegelijkertijd spieren op - personal and business coach. De crosstrainer is een veilige machine, omdat de rug, knieën en enkels worden beschermd. Dit maakt de crosstrainer zeer geschikt voor een oudere doelgroep of een doelgroep met blessures, omdat de gewrichten niet belast worden.

De stair climber is in de afgelopen jaren erg populair geworden onder vrouwen, omdat het een calorieverslinder is en je je benen ermee kan trainen. De meest gebruikte krachtapparaten in sportscholen zijn De smith machine wordt vaak gezien als een ‘powerrack voor beginnende sporters’. Op de smith machine leer je de juiste houding aannemen en om de oefeningen correct uit te voeren.

Dit apparaat wordt veel gebruikt door fitfluencers, hierdoor gaan vrouwen die starten met fitness er vanuit dat sportscholen dit apparaat hebben. Anders gaan ze op zoek naar een andere sportschool. Neem deze fitnessapparaten dus ook zeker mee in overweging wanneer je jouw sportschool gaat inrichten. De kosten voor fitnessapparatuur lopen sterk uiteen.

Coach Personal Branding

000 euro per jaar apart staan voor vervanging of vernieuwing. De tijd dat je echt alles nieuw moet kopen, is voorgoed voorbij. personal and business coach. Investeer daarom in duurzame en tweedehandse producten en materialen. Dit en dat betekent dus dat je meer kunt kopen voor hetzelfde geld. Je kan dus meer “nice to have” -apparaten kopen, omdat deze ineens wel betaalbaar zijn.

000 mensen lid van Basic-Fit, waarmee de keten in feite de op één na grootste ‘sportclub’ van ons land is. “Wij focussen ons op de massa. We doen er alles aan om het lidmaatschap onder de 20 euro te houden. Wij willen fitness beschikbaar maken voor iedereen”, zegt Marcel Boots, Digital Fitness & Innovation Director bij Basic-Fit.

Maar ook automatisering en digitalisering spelen een belangrijke rol bij de opkomst van de keten, geeft Boots aan. “Dat het aantal leden bijna terug is op het niveau van voor de pandemie (2,2 miljoen om 2,3 miljoen leden, red.) en ook de omzet een positieve curve toont, is mede te danken aan onze investeringen in automatisering en digitalisering.

Heel veel zaken zijn bij ons al geautomatiseerd. Met één pasje kun je bij al onze clubs door heel Europa naar binnen. In alle clubs staan touchscreen schermen waar leden de belangrijkste informatie kunnen vinden. En als ze vragen hebben, is er altijd een chatbot beschikbaar. Daarnaast hebben we zelf een intelligent camerasysteem ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat veel van onze clubs 24/7 open kunnen zijn en het personeel ’s nachts niet aanwezig hoeft te zijn.” - personal and business coach.

Geplaatst op 05-12-2022 Sinds 2008 is Hidden Profits Marketing Google Certified Partner en zijn Google Advertenties een belangrijk onderdeel van de Groeiformule om leads en leden te genereren voor onze klanten. In 2024 voert Google een grote wijzigingen d... Geplaatst op 03-12-2022 Dit webinar is bedoeld voor fitnessondernemers die de afgelopen 2 jaar zijn getroffen door de crisis: je hebt minder leden, minder omzet en/of winst en meer ondernemersuitdagingen.

De kleine studio-ondernemers met te (personal and business coach)... Geplaatst op 08-08-2022 OOK VERSCHENEN IN NL ACTIEF EZINE! Ga er maar aan staan. Je bent een bevlogen fitnessondernemer en ziet de ene na de andere crisis voorbij komen. Wie dacht dat na covid de regelmaat wel weer zou terugkeren, had het mis (personal training aerdenhout). De oorlog in Oekraïne, de ene...

Personal Coach Lisse

Geplaatst op 03-06-2022 Levert de media-aandacht voor gezondheid eigenlijk wel voordeel voor de fitnessbranche? Nee, ik zie daar in praktijk bij onze klanten, fitnessclubs, PT studio's, Crossfit boxen enz. niets van terug. Maar wél meer concurrentie. Dit is een overzich... Geplaatst op 01-06-2022 Ontdek welke 5 Top Strategieën wij nu in 2022 inzetten voor onze eigen klanten om (weer) meer leden in te schrijven.

De functies binnen Hidden Profits Marketing zijn zo divers als het teamleden zelf. In de komende weken geven wij jou een exclusieve blik achter de sc... Geplaatst op 18-01-2022 Als partner van delen wij graag dit rapport met de hele fitnessbranche (personal and business coach). Omdat het voor iedere serieuze fitnessondernemer in België én Nederland belangrijke informatie bevat.

Geplaatst op 29-12-2021 Eric Vandenabeele, directeur van Fitness. be: "Als erkende beroepsvereniging van de Belgische fitnesssector trachten wij onze ondernemers optimaal te ondersteunen. De coronapandemie heeft onze sector al enorm op de proef gesteld. Het belang van regel... personal and business coach. Geplaatst op 23-12-2021 Vandaag was Hidden Profits oprichter Aernout Leezenberg te gast in de laatste podcast van het jaar 2021 van de Fit, Business Podcast.

Als je blijft doen wat ... Geplaatst op 01-10-2021 Je kent Hidden Profits misschien al als voorloper en uitvinder van diverse fitnessmarketing technieken. Constant bezig om nieuwe strategieën, nieuwe tactieken in ledenwerving te ontwikkelen. We kijken daarom altijd al vooruit naar toekomstige trends. N... Geplaatst op 27-09-2021 Onze collega Rick Aarsman (vele Nederlandse en Belgische lezers van dit e, Zine kennen hem) zei het heel raak: ‘Muziek? Dat is pure emotie en vooral heel erg persoonlijk.

Geplaatst op 02-08-2021 Om je te helpen sterker terug te komen organiseren i, Ventri en Hidden Profits Marketing een workshop. Exclusief voor alle i, Ventri clubs. Meer leden én meer verdienen per lid Met deze workshop helpen wij hoe je nieuwe leden werft én ... Geplaatst op 13-07-2021 "Op een gegeven moment zijn je viavia kanalen opgedroogd.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Training In Atlanta

Published Dec 25, 22
5 min read

Automaat In De Verpleging

Published Dec 24, 22
7 min read

Persoonlijke Verzorging En Verpleging

Published Dec 19, 22
6 min read